Trafic restricționat în București. A apărut o groapă uriașă

Asfaltul s-a surpat pe Strada Spiru Haret, din București, în dreptul trecerii de pietoni.

Traficul rutier este restricţionat pe Strada Spiru Haret din Sectorul 1 al Capitalei, după ce asfaltul s-a surpat pe o porţiune de aproape un metru pătrat. Primăria Capitalei transmite că Administraţia Străzilor intervine pentru repararea gropii apărute.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul rutier este restricţionat, iar poliţiştii se află la faţa locului pentru a devia circulaţia.

Autoritățile, la fața locului

Primăria Capitalei transmite că asfaltul s-a surpat vineri dimineaţă pe aproape un metru pătrat din cauza ploii abundente din ultimele zile. De asemenea, spune municipaliteatea, Administraţia Străzilor intervine deja pentru repararea gropii, iar proprietarii maşinilor parcate în zonă au fost contactaţi pentru a-şi lua autoturismele de acolo.

"Traficul rutier este restricţionat în totalitate pe Str. Spiru Haret, că urmare a unui incident produs în zonă după fenomenele meteorologice manifestate în utlimele zile. Din cauza cantităţilor însemnate de apă acumulate, o porţiune de circa 1 mp din carosabil s-a surpat, în această dimineaţă, pe trecerea pentru pietoni, la intrarea dinspre Str. Ştirbei Vodă. La faţa locului sunt echipaje din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră şi Direcţia de Control, iar sesizarea a fost transmisă către Administraţia Străzilor, care intervine deja pentru remediere. Proprietarii autoturismelor staţionate în zonă au fost contactaţi pentru a-şi ridică autoturismele expuse pericolului. Zona a fost securizată până la această oră şi nu au fost semnalate alte probleme”, transmite Primăria Capitalei.

Reprezentanţii instituţiei spun că nu au fost victime sau pagube materiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel