Trafic oprit pe Transfăgărăşan

Transfagarasan
Transfagarasan

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri ale DN7C Transfăgărășan, din cauza căderilor de pietre pe carosabil.

Trafic oprit pe Transfăgărăşan din cauza căderilor de pietre pe carosabil. Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri ale DN7C Transfăgărășan, din cauza căderilor de pietre pe carosabil și pentru a permite acțiunea echipelor de intervenție în scopul lichidării incendiului de vegetație produs la kilometrul 57, în comuna Arefu, județul Argeș.

În județul Buzău, circulația rutieră este oprită pe podul vechi, situat pe DN2, la ieșirea din municipiul Buzău către Râmnicu Sărat, pentru efectuarea lucrărilor de reparație. Traficul rutier se desfășoară însă pe podul nou, prevăzut cu câte o bandă pe sens, circulația fiind dirijată prin semafoare.

[citeste si]

De asemenea, în urma alunecărilor de teren din ultima perioadă, se mențin în continuare pe drumurile naționale următoarele restricții de circulație:

— DN10 Buzău — Brașov, județul Buzău — restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

— DN22 Smârdan — Măcin, județul Tulcea — restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone și restricție de viteză de 60 km/h;

— DN22E Garvăn — I.C. Brătianu, județul Tulcea — oprirea interzisă și restricție de viteză de 10 km/h, între kilometrii 13+950 și 14+276.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel