Trafic oprit pe DN11. Accident grav

Accident
Accident

Circulaţia este blocată, marţi după-amiază, pe DN 11 Braşov-Bacău, informează Poliţia Rutieră.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 11, în localitatea Lunca Câlnicului, judeţul Braşov, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme şi un pieton. În urma impactului au rezultat două persoane rănite uşor, iar valorile de trafic sunt ridicate pe ambele sensuri de mers.

Circulaţia este blocată marţi după-amiază pe DN 11 Braşov-Bacău, pe ambele sensuri, în localitatea Lunca Câlnicului, din cauza unui accident rutier, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin. 

Drumul este blocat pe ambele sensuri până la efectuarea cercetărilor la faţa locului. Cauza accidentului ar fi nepăstrarea distanţei regulamentare între două autoturisme. Un pieton ar fi fost acroşat de una dintre maşini. Din primele informaţii rănitul nu este grav. Pe lângă pieton ar fi rănit şi conducătorul auto, precizează sursa citată. 

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Braşov, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel