Trafic întrerupt pe Podul Giurgiu-Ruse, vineri, timp de o oră

Alexandru Ichim / 19 apr 2019 / 11:33 Salveaza PDF Comentarii
Giurgiu - Ruse
Descriere foto: Giurgiu - Ruse

Traficul pe Podul Prieteniei, Giurgiu-Ruse, este întrerupt vineri, între orele 11,00 - 12,00, pe sensul de ieşire din România pentru toate categoriile de autovehicule.

"Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că vineri, 19 aprilie, în intervalul orar 11,00 - 12,00, va fi întreruptă circulaţia, pe sensul de ieşire din România, pentru toate categoriile de autovehiculele, pentru lucrări de punere în exploatare a noii zone de efectuare a controlului de frontieră pe teritoriul Bulgariei", informează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă, astfel încât, la reluarea traficului, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Vezi și: "Dacă vrei să trăieşti, bagă paie sub haine!" Imagini dureroase de la Fortul 13 Jilava: Urlete pe culoare și lovituri de pumni


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27