Trafic întrerupt pe Podul Giurgiu-Ruse, vineri, timp de o oră

Giurgiu - Ruse
Giurgiu - Ruse

Traficul pe Podul Prieteniei, Giurgiu-Ruse, este întrerupt vineri, între orele 11,00 - 12,00, pe sensul de ieşire din România pentru toate categoriile de autovehicule.

"Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că vineri, 19 aprilie, în intervalul orar 11,00 - 12,00, va fi întreruptă circulaţia, pe sensul de ieşire din România, pentru toate categoriile de autovehiculele, pentru lucrări de punere în exploatare a noii zone de efectuare a controlului de frontieră pe teritoriul Bulgariei", informează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă, astfel încât, la reluarea traficului, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Vezi și: "Dacă vrei să trăieşti, bagă paie sub haine!" Imagini dureroase de la Fortul 13 Jilava: Urlete pe culoare și lovituri de pumni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel