Trafic intens Valea Prahovei

Traficul rutier se menţine intens, marţi seară, pe DN1, unde se circulă în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti, în zona Posada şi în staţiunile de pe Valea Prahovei, anunţă Centrul Infotrafic, precizând că valorile de trafic tind să scadă.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră traficul rutier continuă să fie intens pe DN1, iar pentru fluidizarea circulaţiei pe Valea Prahovei numărul de poliţişti rutieri a fost suplimentat, aceştia acţionând în intersecţii şi în zona trecerilor de pietoni.

Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti, judeţul Prahova, a înregistrat pe parcursul acestei zile aproximativ 20.000 de autovehicule în ambele sensuri, cu o creştere nesemnificativă faţă de anul trecut, în aceeaşi perioadă, iar valorile de trafic tind să scadă.

Întrucât capacitatea drumului este de aproximativ 1.500 de autovehicule pe oră, la trecerea de pe două benzi pe sens pe una singură în zona Nistoreşti şi ţinând cont că limita de viteză în Comarnic este de 70 kilometri la oră faţă de 100 de kilometri la oră în afara localităţii, în condiţii de trafic intens se formează coloane de autovehicule, mai precizează Infotrafic.

Pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, traficul rutier s-a desfăşurat normal pe parcursul zilei de marţi, chiar dacă a fost mai intens decât în mod obişnuit, echipajele de poliţie aflate în patrulare prevenind producerea unor accidente grave prin monitorizarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

CITEȘTE ȘI: DRUMURI ÎNCHISE. Veşti noi despre circulaţia rutieră şi cea a trenurilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel