Trafic intens pe DN1, Valea Prahovei. Coloană la Comarnic şi Buşteni

Trafic aglomerat pe DN1 / Arhivă Foto
Trafic aglomerat pe DN1 / Arhivă Foto

Aglomeraţie pe Valea Prahovei. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (11:30), pe DN1 București-Brașov valorile de trafic sun următoarele:

- DN1  de la km 39 Potigrafu - la km 107 Comarnic,  nu sunt precipitații,  carosabil negru,  parțial umed, coloană în mișcare; de la km104, Comarnic pana la km 106 Vulturul Comarnic,  de la km 107 pana la km 138 Azuga, ninge ușor, carosabil negru,  umed, coloană în mișcare de la  km 127 Poiana Țapului până la km 131 zona centrală Bușteni,  iar pe sensul de mers către București,  coloană în mișcare de la  km 134 până la km 131 zona centrală Bușteni. Predeal, trafic intens, pe ambele sensuri, fără probleme. 

- DN1A de la km 89 Blejoi pana la km 155 Valea Popii,  fără precipitații,  carosabil negru,partial umed , trafic normal, de la km 155 Valea Popii până la km 160 Cheia, ninge ușor, carosabil negru, umed,  se acționează cu utilaje SDN.

DN1B si DN1D, fără precipitații, carosabil negru,  partial umed, trafic normal. Dispozitivul de politie rutieră acționează la vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel