Trafic îngreunat pe DN 1 și DN 14 în județul Sibiu în urma a trei accidente

Accident
Accident

Trei accidente au avut loc în această dimineață în județul Sibiu. Mai multe ambulanțe au fost solicitate să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor. 

Primul accident s-a produs pe DN 14, la Viile Sibiului, unde a avut loc o coliziune între două autoturisme care circulau din directii opuse. Din turismul condus spre Sibiu, primesc îngrijiri medicale un minor în vârsta de 8 ani și conducatorul auto, în jur de 50 de ani, din Șura Mică. Traficul s-a îngreunat în zonă. 

Băut la volan

Alte două accidente au avut loc în zona PC Veștem unde un conducător auto care circula spre Sibiu pierde controlul direcției de deplasare și iese în afara carosabilului. Șoferul prezenta o alcoolemie de 0,74 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost rănit și a primit îngrijiri medicale. 

Imediat dupa producerea acestui eveniment rutier s-a produs un carambol față-spate, în care sunt implicate trei autovehicule. Din acest al doilea eveniment, două persoane primesc îngrijiri medicale. Trafic blocat pe sensul Valcea - Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel