Trafic DN1. Aglomeraţie pe Valea Prahovei

Trafic blocat - foto ilustrativ
Trafic blocat - foto ilustrativ

Apropierea minivacanţei de Sfânta Maria Mare aduce şi inerentele probleme de trafic de pe DN1.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (12:00), se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal și Bușteni, pe sensul de mers către capitală, precum și în Comarnic, respectiv Bușteni, pe sensul către munte.

Totodată, valori ridicate de trafic sunt și în stațiunile de pe litoral, pe DN 39, între Agigea și Eforie Sud, precum și în Mangalia. De asemenea, se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de autoturisme și pe Autostrăzile A1 București-Pitești și A2 București-Constanța, la intrarea în capitală.

Iar în final, sunt înregistrate valori intense de trafic și pe DN Centura București, în zonele Chitila, Bragadiru, Popești-Leordeni, Glina și Pantelimon. Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție, să păstreze distanța de siguranță dintre autovehicule, să nu efectueze depășiri riscante și să adopte constant o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicați în producerea de evenimente rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel