Trafic DEVIAT trei luni la Piața Victoriei

piata victoriei
piata victoriei

RADET anunță că de luni încep lucrările de înlocuire a tronsonului de rețea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1. 

Lucrările sunt vitale pentru a putea asigura furnizarea energiei termice către mai multe zone din Capitala în sezonul viitor de încalzire, potrivit reprezentanţilor companiei, citați de b365.ro

Tronsonul de rețea termică care urmează să fie înlocuit are o lungime de aproximativ 330 metri liniari și este cuprins între cămin C15/20 aflat la intersecția bulevardului Ion Mihalache cu strada Barbu Delavrancea și cămin termoficare C16 aflat în dreptul Muzeului Antipa.

"Dacă acest tronson de rețea nu este înlocuit, în sezonul rece 2016-2017, nu poate fi asigurată funcționarea a 17 puncte termice din zonă și nu va putea fi furnizată energie termică în condiții normale către consumatorii racordați la sistemul centralizat, respectiv peste 250 blocuri din sectorul 1 al Capitalei, indiferent din ce sursa ar fi alimentați", precizează RADET.

Acest tronson de rețea alimenteaza cu agent termic primar zone importante ale Bucureștiului, printre care Iancu de Hunedoara, Dorobanți, Floreasca, Ștefan cel Mare, Aviației, sau zona Aeroportului Băneasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel