Trafic de persoane, tentativă de omor. Bărbat arestat de DIICOT

DIICOT
DIICOT

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de persoane şi tentativă la omor calificat, conform DIICOT.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din Craiova au dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale şi măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Burtescu Alin Marian, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi tentativă la omor calificat, informează DIICOT.

Potrivit unui comunicat de presă, în fapt s-a reţinut că, în luna octombrie 2017, inculpatul Burtescu Alin Marian, în vârstă de 30 de ani, a cunoscut prin intermediul unui site erotic o persoană de sex feminin, în vârstă de 22 de ani, şi, speculând starea de vulnerabilitate şi naivitate a acesteia, a recrutat-o prin inducere în eroare (promisiuni de convieţuire) şi a transportat-o în diferite oraşe din ţară (Braşov, Timişoara, Piteşti, Bucureşti, Alba Iulia), în scopul de a practica prostituţia, în beneficiul lui, în apartamente, dar şi la stradă.

A încercat s-o omoare

Pe fondul comportamentului violent (fizic şi psihic) al inculpatului, persoana vătămată a hotărât să rupă relaţia cu acesta, împrejurare în care, la data de 21.04.2018 (după ce anterior o ameninţase în mod repetat cu moartea întrucât refuza să mai practice prostituţia în beneficiul lui), inculpatul Burtescu Alin-Marian s-a deplasat cu un autoturism în zona în care victima practica prostituţia - DN 65, în apropiere de com. Pieleşti - şi, după ce a trecut prin dreptul ei de câteva ori a intrat pe acostament, în viteză, lovind-o cu partea frontală a autovehiculului.

Inculpatul a părăsit locul evenimentului rutier, deplasându-se la Poliţie abia după câteva ore. Victima a suferit o fractură de humerus, leziune ce a necesitat o intervenţie chirurgicală, imobilizarea braţului şi implică pentru vindecare un număr de 55 de zile de îngrijiri medicale. DIICOT anunţă că în cursul zilei de vineri Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

[citeste si]

Potrivit IGPR, în urma administrării probatoriului procurorul de caz l-a reţinut pe bărbat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, mai menţionează comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel