Trafic de minori. 46 de persoane, audiate la DIICOT

DIICOT
DIICOT

Marţi, 11 iulie, poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate şi procurorii DIICOT au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, specializate pe trafic de persoane.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 90.000 de lei, 9.500 de euro, telefoane mobile, laptopuri și documente, precizează IGPR.

La data de 11 iunie, polițiștii Direcţiei de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 23 de percheziții domiciliare în județele Dâmboviţa, Ilfov, Timiş, Sibiu, Vrancea, Argeş şi Vaslui. A fost vizată o grupare infracţională care ar fi acţionat pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Irlandei.

Din cercetări a reieşit că, "membrii grupării ar fi recrutat tinere, majore și minore, pe care, prin ameninţări şi violenţe sau prin promisiuni ori contra cost, le-ar fi exploatat sexual. Sumele de bani obținute în urma activităților infracționale ar fi revenit bănuiților".

46 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și trafic de droguri.

La percheziții au participat şi jandarmi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel