Trafic de minori. Grupare destructurată de polițiști

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploiești au destructurat o grupare specializată în trafic de minori, care ar fi acționat pe raza județului Prahova. 29 de persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând de anul trecut, trei bărbați ar fi recrutat și exploatat, în vederea practicării prostituției, trei minore, cu vârste între 14 și 16 ani. Aceasta se realiza atât prin intermediul unor anunțuri pe site-uri de publicitate, cât și prin plasarea victimelor în diferite locații (domiciliul clienților sau locuri de cazare).

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au efectuat trei percheziții domiciliare în localitatea Gherghița, județul Prahova, cele trei persoane bănuite fiind aduse cu mandat la sediul unității de parchet.

Persoane conduse la audieri

De asemenea, alte 26 de persoane au fost aduse de polițiști, pentru a fi audiate. Minorele au fost fie redate familiilor, fie plasate în centre de protecție socială.

De la locuințele percheziționate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente, înscrisuri și telefoane mobile.

Față de cei trei bănuiți, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel