Trafic de droguri. Percheziţii în Bucureşti

Plantație cannabis
Plantație cannabis

Peste 330 de plante de cannabis, reprezentând 72 de kilograme de masă verde, au fost ridicate de polițiști, în urma a 12 percheziții efectuate în București și județele limitrofe, informează IGPR.

La data de 13 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și procurorii D.I.I.C.O.T — B.T. Teleorman, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiui Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 14 percheziții, în București și județele limitrofe, la locuințele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate cocaină, cannabis și comprimate de ecstasy. De asemenea, la data de 29 mai a.c., polițiștii au descoperit și desființat, în județul Giurgiu, o cultură ilicită de cannabis, îngrijită de cei în cauză.

În aceeași zi, patru persoane au fost depistate în trafic, pe D.N. 5, în localitatea Jilava, în timp ce se deplasau cu două autoutilitare, iar în urma controlului efectuat polițiștii au descoperit 332 de plante de cannabis, reprezentând peste 72 de kilograme de masă verde recoltată.

În autovehicule s-au descoperit o instalație de cultivare indoor a plantelor și 19.650 de lei

Cele patru persoane, cu vârste între 45 — 51 ani, care se aflau în cele 2 autoutilitare au fost conduse de polițiști la sediul D.I.I.C.O.T, trei dintre acestea fiind arestate preventiv pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc.

În cauză, 12 persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc, precum și introducerea în țară de droguri de risc.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, Brigăzii Rutiere București, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel