Trafic Bucureşti. Tudor Ionescu, strategia prin care vrea să reducă aglomeraţia din Capitală

Florin Răvdan / 25 noi 2019 / 08:05 Salveaza PDF Comentarii

Consilierul general ALDE Tudor Tim Ionescu a lansat un îndemn pentru fluidizarea traficului din Capitală şi a anunţat că a depus deja la primărie strategia de dezvoltare a mobilităţii urbane. 

"Este bine cunoscut faptul că Bucureștiul este un oraș aglomerat; spre exemplu, în urma mai multor studii s-a demonstrat că în medie 48% din călătorie o petrecem în #ambuteiaje.

În acest sens, am depus la Primăria Municipiului București Strategia de dezvoltare a mobilității urbane prin creșterea gradului de utilizare în trafic a motocicletelor și scuterelor.

Astfel, vom soluționa cea mai mare problemă a Capitalei - traficul! Matematic, putem reduce cu 40% din trafic cu 10% înlocuire a mașinilor cu scutere și motociclete! Iar această alegere mai are un beneficiu : creșterea calității aerului și-n definitiv protejarea sănătății noastre, a tuturor.

Dragi prieteni, vă îndemn dacă aveți ocazia să înlocuiți mașina cu un scuter sau o motocicletă. Este mult mai plăcut, ajungeți mult, mult mai repede la destinație și protejați și mediul înconjurător. V-o spune un scuterist cu experiență.", a scris Tudor Tim Ionescu pe Facebook. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28