Trafic blocat pe două drumuri naţionale. Update

Mașină de poliție
Mașină de poliție

Circulaţie blocată, luni, pe două drumuri naţionale. 

Update: Circulaţia rutieră a fost reluată în judeţul Caraş-Severin, atât pe DN 57B, cât şi pe DN 68, drumuri pe care traficul a fost oprit pe ambele sensuri de mers din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, respectiv a unui accident, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Circulaţia rutieră în judeţul Caraş-Severin este oprită în prezent pe DN 57B, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, şi pe DN 68, în urma producerii unui accident, a informat luni Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 



Conform sursei menţionate, în Caraş-Severin au avut loc două evenimente rutiere, şi anume, pe DN 57B, între localităţile Iablaniţa şi Globu Craiovei, au căzut pe suprafaţa carosabilă pietre de pe versanţi. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, până la degajarea drumului. 

De asemenea, pe DN 68, în localitatea Băuţar, s-a produs un accident rutier, în care şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat în gardul imobilului cu nr. 8, după care a fost proiectat din nou pe carosabil, unde blochează circulaţia. Evenimentul s-a soldat cu două victime, iar circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare şi efectuarea cercetării la locul faptei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel