Trafic blocat pe DN6. Trei persoane au fost rănite într-un accident - UPDATE

Autoritățile au intervenit la un accident rutier grav produs pe DN6.
Autoritățile au intervenit la un accident rutier grav produs pe DN6.

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Teleorman. 

UPDATE: În urma producerii acestui accident rutier au rezultat trei victime, neîncarcerate, conștiente și cooperante, cu traumatisme la nivelul membrelor și feței, precizează ISU Teleorman. Două persoane de gen feminin, în vârstă de aproximativ 25, respectiv 60 de ani, au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunţite și îngrijiri de specialitate. A treia victimă, un bărbat de aproape 60 ani, după acordarea primului ajutor calificat, a refuzat să meargă la spital. 

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, au curățat carosabilul de uleiul scurs de la autoturisme și au îndepărtat resturile de caroserie astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 6, la ieșirea din localitatea Văceni către municipiul Alexandria, județul Teleorman, a avut loc o coliziune între două autoturisme, soldată cu rănirea a trei persoane.

Mai multe echipaje de ambulanță au fost trimise la fața locului. Se intervine la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.

Circulația este întreruptă, fiind prezente scurgeri de combustibil pe carosabil. Se estimează reluarea traficului în 40 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel