Trafic blocat pe DN1, la Timișul de Jos. Accident cu trei victime, una decedată

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident grav produs pe DN1 în județul Brașov. Traficul rutier a fost blocat imediat. 

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe Drumul Național 1, în zona Timișul de Jos. În urma coliziunii dintre două autoturisme trei persoane au fost rănănite. Una dintre ele a rămas încarcerată. 

”Accident rutier pe DN1 la kilometrul 156+500, zona Timișul de Jos. Coliziune între două autoturisme. În urma impactului au rezultat trei victime. Traficul este blocat”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov. 

Două echipaje de ambulanță SMURD, o ambulanță a Serviciului Județean Brașov, dar și un echipaj de descarcerare s-au deplasat la fața locului. 

Victimă în stop cardio-respirator

Persoana încarcerată a fost descarcerată de urgență, dar aceasta se afla în stop cardio-respirator. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, victima a decedat. 

Traficul rutier a fost blocat imediat, iar coloane de mașini s-au format pe câțiva kilometri. În urma acestui accident o anchetă a fost deschisă de către polițiști. 

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45-60 de de minute, snunță Centrul Infotrafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel