UPDATE Incendiu de amploare DN1. Trafic reluat

Un microbuz a luat foc în Ilfov
Un microbuz a luat foc în Ilfov

Incendiul care a cuprins, vineri seară, un service auto situat pe DN 1, în comuna prahoveană Puchenii Mari, satul Puchenii Moșneni, a fost lichidat de pompieri după o intervenție care a durat mai mult de o oră, echipajele rămânând la fața locului pentru înlăturarea efectelor negative.

UPDATE Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, la fața locului s-au deplasat opt autospeciale de lucru cu apă și două autospeciale de iluminat.

În service erau trei autoturisme care au ars în totalitate și patru butelii cu oxigen, din care una a explodat, dar și un rezervor cu cinci tone de motorină, pompierii acționând pentru răcirea acestuia concomitent cu operațiunea de localizare și lichidare a focului, a precizat sursa citată.
Focul a distrus și întreaga hală, care avea o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați.

Cauza izbucnirii incendiului va fi stabilită după finalizarea cercetărilor la fața locului.

Pentru intervenția autospecialelor, traficul pe DN 1 a fost complet blocat în zonă iar la acest moment circulația a fost reluată pe sensul de mers București-Ploiești.

***************

Traficul pe DN1 este blocat vineri seara din cauza unui incendiu violent, care a izbucnit la un service auto din comuna prahoveană Puchenii Mari, satul Puchenii Moșneni. Din primele date se pare că în interior sunt multe substanțe inflamabile și mai multe autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, zeci de pompieri intervin cu șapte autospeciale la Puchenii Moșneni pentru stingerea unui incendiu, flăcările care au cuprins un service manifestându-se pe o suprafață aproximativă de 1.500 de metri pătrați.

La fața locului s-au deplasat, de asemenea, un echipaj de descarcerare și ambulanța SMURD.

Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri de mers, informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel