Trafic blocat pe DN 1A, la Cheia, din cauza unui transport agabaritic

sursa: CNAIR
sursa: CNAIR

Traficul rutier este blocat, sâmbătă dimineaţa, pe DN1A, la Cheia, anunţă centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în județul Prahova, circulația este întreruptă pe DN 1A între localitatea Cheia și limita cu județul Brașov, după ce un autovehicul care transporta o grindă metalică de 23 m lungime a rămas imobilizat pe carosabil, pe un sector de drum în curbă. Se acționează pentru tractarea acestuia.

Se circulă în condiții de ceață la această oră pe mai multe artere rutiere din județele Argeș, Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Teleorman, pe Autostrada A1 București – Pitești (km 10 – 64), pe Autostrada A2 București – Constanța (km 10 – 105 și 143 – 193), pe Autostrada A3 București – Ploiești și pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos și să folosească luminile de ceață dacă tranzitează zone unde este prezent acest fenomen. Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel