Trafic blocat la punctul de trecere al frontierei Calafat

Traficul rutier este blocat în punctul de trecere al frontierei de la Calafat, după ce un tir s-a răsturnat. 

Un TIR încărcat cu jucării s-a răsturnat în zona liberă, între Bulgaria şi România. Camionul a luat foc, însă incendiul a fost stins în scurt timp. Pe sensul de intrare în România, traficul este blocat încă de marți seara.

Traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin este blocat după ce un TIR încărcat cu jucării şi materiale plastice s-a răsturnat înainte de a intra în ţara noastră. Accidentul s-a produs la 500 de metri de piciorul podului Calafat-Vidin şi, deocamdată, nu se ştie ce s-a întâmplat. Sute de cutii cu marfă s-au împrăştiat pe pe calea ferată, la 500 de metri de piciorul podului Calafat -Vidin, ce desparte cele două sensuri de mers.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Calafat, din cauza scurgerilor de carburant,autocamionul a luat foc, însă a fost stins la scurt timp. Şoferul TIR-ului, un cetăţean turc, a primit îngrijiri medicale, iar starea sa de sănătate este bună.

Marți, la ora 19.55, traficul transfrontalier a fost oprit până va fi eliberat drumul. Zeci de camioane aşteaptă acum să ajungă în vamă pentru a intra în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel