Trafic. Drumuri închise sau cu circulaţia restricţionată

Infotrafic
Infotrafic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Din cauza vântului puternic însă, Bara Sulina este închisă în prezent. Până mâine, 26 septembrie 2018, pe DN 15, în localitatea Sânpaul, judeţul Mureş, vor avea loc lucrări la pasajul peste calea ferată de la kilometrul 55+200 de metri. Circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin semafoare. În zonă se pot forma coloane lungi de autoturisme, recomandăm mare atenţie la volan în zona acelor lucrări.

Lucrări pe autostrăzi şi drumuri naţionale

Şi tot până în această dată, pe sensul către Timişoara al Autostrăzii A1 Arad - Timişoara, la kilometrul 540+400 de metri, în zona municipiului Arad, se vor efectua lucrări la rosturile de dilataţie ale podurilor. Din acest motiv, vor fi afectate banda numărul 1 şi cea de urgenţă, traficul rutier desfăşurându-se doar pe banda numărul 2. 

Tot lucrări, de această dată de frezare şi asfaltare, vor avea loc pe DN 28, între localităţile Albiţa şi Răducăneni, judeţul Vaslui, pe tronsonul kilometric 132+400 metri - 138+350 metri, până în data de 7 octombrie 2018. Circulaţia rutieră se va desfăşura pe un singur fir, alternativ, prin indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului.

Iar până în data de 04 noiembrie 2018, pe sensul Bucureşti - Constanţa al Autostrăzii A2, se execută lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri - 75+900 metri, circulaţia fiind astfel restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se va desfăşura doar pe calea 2, respectiv sensul de mers Constanţa - Bucureşti, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

Se menţin în continuare cu circulaţia oprită, din cauza afectării suprafeţei carosabile ca urmare a inundaţiilor din această vară, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

- DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, judeţul Argeş;

- DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna;

- DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, judeţul Suceava;

- DN 2L, în localitatea Soveja, judeţul Vrancea.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este de asemenea oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel