Toxiinfecţie alimentară. Maramureş: 21 de persoane, la spital după ce au participat la un botez

Un număr de 21 de persoane care au participat la un botez organizat într-un local din municipiul Baia Mare au ajuns, duminică seară, la Spitalul de Boli Infecţioase din oraş.

Oamenii acuzau dureri puternice de stomac, fiind suspectaţi de toxiinfecţie alimentară, a declarat medicul şef al unităţii medicale, Doina Harlişca, potrivit Agerpres. 'Persoanele au ajuns la spital cu ajutorul Ambulanţei şi al maşinilor personale. (...) Acestea acuzau dureri puternice de stomac, aveau greţuri, vărsături, stare de rău şi diaree. Toţii pacienţii au primit îngrijire de specialitate, iar ulterior o parte dintre aceştia au părăsit spitalul în stare bună. Mai avem în supraveghere câteva persoane, dar încă n-am făcut internări şi o să vedem cum evoluează în următoarele ore', a spus Harlişca.

Unul dintre respectivii pacienţi, care prezenta o tensiune oscilantă, a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Printre cei ajunşi de la botez la Spitalul de Boli Infecţioase se afla şi o tânără de 26 de ani, însărcinată. Pacienţii le-au explicat medicilor că starea de rău s-a instalat la scurt timp după ce au consumat o parte din aperitivul servit la masă, dar şi alte mâncăruri cuprinse în meniu.

[citeste si]

Proprietarii localului din Baia Mare unde a fost organizat evenimentul, la care au participat peste 50 de persoane, nu au putut fi contactaţi pentru a-şi spune punctul de vedere, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel