Totul despre persoana care l-a amenințat cu moartea pe Mihai Gâdea

În emisiunea pe care o prezintă, Mihai Gâdea a dezvăluit identitatea bărbatului care l-a amenințat cu moarte în urmă cu câteva săptămâni.

Ştefan Marcu este cel care, sub pseudonimul Camil Iliescu, într-un mesaj postat pe Facebook, l-a ameninţat cu moartea pe Mihai Gâdea şi pe familia acestuia.

“S-a fotografiat cu o armă de foc. El este Marcu Ștefan. În imagini, după cum puteți vedea, apare alături de Mihail Neamțu. Oamenii care amenință cu moartea își pot duce pănă la capăt planurile. Se pozează în astfel de poziții cu o armă de foc și are un regret – faptul că mie nu mi-a trecut un glonț prin cap. Cert este că omul este pornit, este dezaxat. Semnalez autorităților statului situația acestui individ care este simpatizant al partidului lui Mihail Neamțu", a spus Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei".

Conform profilului de Facebook, Ştefan Marcu locuieşte în Topliţa şi este preşedinte al filiale locale a partidului lui Mihai Neamţu - Noua Republică. Mihai Gâdea a spus că în cursul dimineţii va depune o plângere penală împotriva bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel