Toto Cutugno va vizita "minunea" din subteran, când va veni în România

foto: Facebook, Toto Cutugno
foto: Facebook, Toto Cutugno

Toto Cutugno revine în România pentru un concert pe care îl va susține la Cluj-Napoca, în 13 martie, însă artistul i-a anunțat deja pe organizatorii că dorește să vină mai devreme în țară special pentru a vizita Transilvania, inclusiv minunea" din subteran despre care vorbește o lume întreagă - Salina Turda.

Aproape la fiecare concert pe care Toto Cutugno îl susține în țara noastră, povestește cât de mult iubește România, pe care o consideră o a doua casă. Și pentru că nimic nu se compară cu peisajele frumoase din Transilvania, Toto i-a anunțat pe organizatorii concertului de la Cluj-Napoca, din 13 Martie, că doreste să vină mai devreme în țară special pentru a vizita Salina Turda și Sighișoara și de ce nu, poate chiar și cimitirul vesel de la Săpânța.

Toto Cutugno a dezvăluit că abia așteaptă să afle mai multe despre Salina Turda - „minunea" din subteran despre care vorbește o lume întreagă și care a fost plasată în topurile celor mai interesante, fascinante și inedite locuri de vizitat de pe planeta și despre Sighișoara - a citit pe internet că este singura cetate medievală din Europa care este încă locuită.

Celebrul artist și-a promis că va profita de cele două zile libere de dinainte de concert, pentru a vizita frumusețile Sighișoarei, printre care și Turnul cu ceas din Sighișoara, un monument istoric emblematic al zonei.

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 13 Martie 2016 se găsesc în următoarele locații: casa de bilete a Sălii Polivalente, Librăria Librarium Universității, la agenția de bilete a Teatrului Național, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio și în agențiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel