Toți românii din Marea Britanie trebuie să afle ASTA. Este o veste BUNĂ

Veste bună pentru românii din Marea Britanie. Informațiile vin din România.

Operatorul aerian român Blue Air lansează zboruri directe între Bucureşti Otopeni şi Londra Heathrow, începând cu data de 1 decembrie, la tarife ce pornesc de la 29,99 de euro/segment, cu taxe incluse.

Potrivit unui comunicat al companiei, transmis vineri Agerpres, prin inaugurarea noii rute, Blue Air va transfera pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Londra Luton, oferind cinci servicii pe săptămână în cadrul Orarului de Iarnă 20/21, respectiv 11 zboruri/săptămână în Orarul de Vară 2021.

"Blue Air intenţionează să se asocieze cu mai mulţi transportatori"

"Suntem foarte încântaţi să anunţăm zborurile directe Blue Air între Bucureşti şi Londra Heathrow, cel mai mare aeroport din Regatul Unit şi unul dintre cele mai importante aeroporturi din Europa şi din lume, atât din punct de vedere al numărului de pasageri, cât şi din punct de vedere al reţelei de conexiuni oferite. Lansarea acestei rute stabileşte o nouă etapă esenţială în strategia de dezvoltare a reţelei Blue Air şi confirmă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor cele mai bune servicii de transport aerian ultra low-cost şi de a le pune la dispoziţie opţiuni de călătorie suplimentare la un preţ accesibil.

Heathrow nu este doar alegerea preferată şi cea mai convenabilă pentru călătorii londonezi, ci reprezintă şi unul dintre cele mai importante hub-uri intercontinentale ale Europei. Blue Air intenţionează să se asocieze cu mai mulţi transportatori care operează pe Heathrow, pentru a îmbogăţi opţiunile de conectivitate pentru clienţii români din întreaga lume", a declarat Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel