Torționar pentru trei femei, închis pe viață- "Nu erau virgine"

Ariel Castro a sechestrat și violat trei femei timp de 10 ani. În fața instanței, el spune că nu este un monstru și că este bolnav. Torționarul revine și susține că a întreținut relații sexuale de comun acord cu cele trei femei și, în plus, ele "nu erau virgine, au avut și alți parteneri sexuali". Una dintre victime, Michelle Knight, i-a spus: "Am trăit 11 ani de infern, dar acum infernul tău de-abia începe". 

Răpitorul Ariel Castro, acum în vârstă de 53 de ani, este un fost șofer de autobuz școlar. A sechestrat și violat trei femei,  Michelle Knight, Amanda Berry și Gina DeJesus, timp de un deceniu, scrie Daily Mail. Toate au fost violate în "casa groazei". Michelle Knight a fost violată timp de 11 ani, de la vârsta de 20 de ani. Amanda Berry a fost răpită când avea 16 ani. Acum are 27. Gina DeJesus, în vârstă de 23 de ani, a fost răpită când avea doar 14 ani. Într-un final, Ariel Castro, care și-a recunoscut faptele, a fost pedepsit: închisoare pe viață și 1.000 de ani de detenție.

Michelle Knight a rămas însărcinată de patru ori. Într-una dintre dăți, Castro a lăsat-o aproape fără hrană timp de două săptămâni și apoi a bătut-o până când a avortat. Amanda Berry, însă, are un copil de șase ani, născut în captivitate.

Michelle Knight a fost singura care a apărut în fața instanței și în fața violatorului de neclintit. În timp ce tânăra îi spunea, cu durere, că "tu vei muri câte puţin în fiecare zi gândindu-te la cei 11 ani de atrocităţi pe care le-ai comis", Castro nu avea nicio reacție. Din când în când, se mai mișca ușor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel