Top managerii dezvăluie rețeta succesului în afaceri

Performanța în mediul românesc de afaceri are o rețetă pe cât de simplă, pe atât de greu de aplicat de manageri. 

Secretul dezvoltării comunității profesionale este în mâna managerilor, însă, doar în mâna acelor manageri care mizează pe promovarea culturii îmbunătățirii continue. Iar acest lucru nu poate exista într-o companie dacă nu se bazează pe un factor esențial al succesului: angajatul. 

Corectitudinea și eficiența sunt principiile fără de care un management nu poate fi numit bun. Aceasta este și viziunea Asociației “Kaizen Manager Club”, care are o deviză teoretic simplă, greu de aplicat pentru majoritatea companiilor din exterior, care țintesc doar profitul propriu, și extrem de benefică pentru companiile care fac parte din ea: “Cooperare pentru dezvoltare, prin Kaizen!”. 

Din Kaizen Manager Club, inițiativă a Institutului KAIZEN® România, fac parte companii, românești și multinaționale, care au atins culmile succesului. Companiile mulținaționale, în cele mai multe cazuri, sunt un exemplu pentru celelalte filiale din alte țări.

Valorile care le-au transformat în companii de top sunt, la bază, valori umane. Aplicate în gestionarea afacerilor, ați spune că fac minuni. În realitate, ele arată cooperarea excelentă manageri-angajați, dar și la nivelul companiilor din diferite segmente ale pieței, cooperare care nu poate duce decât la câștig.

Valorile Asociației “Kaizen Manager Club” sunt: 

Încrederea și sprijnul reciproc în rândul membrilor, integritatea și dedicarea în a sprijini companiile pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cunoștințele și competențele pentru creșterea continuă a perfomanței și care aduc plus valoare comunității.

Orientarea către oameni pentru a crea în companii și în Asociația Kaizen Manager Club un mediu adecvat comunicării productive și creative.

Calea Kaizen este una singură: dezvoltarea continuă a companiilor, care cresc prin ele însele și prin cooperarea productivă cu alte companii din KAIZEN Manager Club.

Vă gândiți cumva ce efect au aceste valori asupra profitului și bilanțului anual al firmei dumneavoastră? Luați exemplul companiilor Benchmark, la nivel național și internațional din Kaizen Manager Club, cu un număr de angajați în companiile membre de 16.797. Companiile din Kaizen Manager Club au o cifră de afaceri de 1.608.159.239 de euro. 

Dacă vreți să aflați secretele fiecărei companii membre a Kaizen Manager Club și dezvoltarea lor spectaculoasă, urmăriți interviurile săptămânale realizate de DC NEWS cu managerii de top din Kaizen Manager Club. 

Pentru început, citiți interviul cu Ciprian Grădinariu, manager kaizen al companiei Supremia Grup: “Un manager prezintă rețeta succesului adoptată de o firmă românească”. 

VEZI AICI MAI MULT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel