EXCLUSIV  TOP 2017 prezentatorul ANULUI: Badea, Huidu, Banciu, Pătraru - ce locuri ocupă

DC News a lansat, la sfârșitul lui 2017, topul anului pentru mai multe categorii - jurnaliști, actori, sportivi, jurați și prezentatori TV.

Așadar, la întrebarea "Cine este prezentatorul anului la categoria emisiuni pamflet/cu umor?", primul loc este ocupat de Mircea Badea. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a fost votat de 12.867 oameni și a obținut astfel 53,26% din voturi. Pe locul doi s-a aflat Dragoș Pătraru. Jurnalistul de la TVR 1 a fost votat de 32,26% dintre cititorii DC News, adică 7799 persoane.

Pe locul trei s-a aflat Radu Banciu. Realizatorul TV de la B1 TV a obținut 10,85% din voturi, fiind plăcut de 2623 oameni.

Ultimul loc a fost ocupat de Șerban Huidu de la Cronica Cârcotașilor. El a obținut doar 3,64% din voturi, adică doar 880 de oameni l-au votat.

(w670)

13 ani de "În gura presei"

Pe data de 13 septembrie 2017, Mircea Badea a împlinit 13 ani de emisiune. El a spus, la acel moment, că speră ca anul acesta să fie ultimul de "În gura presei". Dacă ne uităm la audiență, cu siguranță telespectatorii nu vor acest lucru. Mircea Badea a povestit că uitase că s-au împlinit 13 ani petrecuți la celebra măsuță.

"A fost 13 septembrie. Știți ce se întâmpla pe 13 septembrie 2004? Pe 13 septembrie 2004 am început emisiunea de la măsuță. Coafura rezistă. Mi-a zis o prietenă, în urmă cu câteva zile, că urmează 13 septembrie și că fac un număr de ani la măsuță. Apoi am uitat instantaneu. Mi-a mai amintit cineva acum înainte de emisiune. În cazul acestei emisiuni nu ai ce să spui decât: 'la mulți ani cu executare!'.

[citeste si]

Am început acum al paisprezecelea an. Să sperăm că va fi ultimul. Chiar să sperăm acest lucru din toată inima, din tot ficatul, din tot pancreasul. În cel mai optimist scenariu, nici nu completăm acest an. Îl lăsăm așa, adică să fie 13 ani și un pic. Deci haideți să sperăm că este ultimul an, din multe motive... Am avut și suișuri, am avut și coborâșuri. Oricum dacă nu mi-ar fi amintit cele două persoane, nici nu aș fi remarcat că am făcut 13 ani la măsuță", a zis Mircea Badea la emisiunea "În gura presei, în ediția din 13 septembrie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel