Top 10 rase de câini potrivite pentru familiile numeroase

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @standret
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @standret

Iată care sunt cele mai potrivite rase de câini pentru familiile numeroase!

Grand Basset Griffon Vendeen

Acesta este un câine foarte simpatic, cu un aspect ușor ștrengăresc, care îi iubește pe toți fără a fi excesiv de entuziasmat. Atâta timp cât sunt asigurate plimbări suficiente (1-2 ore pe zi) și multe îmbrățișări, Grand Basset Griffon Vendeen este mai mult decât fericit să doarmă, să ajute în grădină și să supravegheze, în general, făcându-i unul dintre cei mai buni câini pentru familiile numeroase.

Setter englez

Odată ce ajunge la maturitate, Setterul englez este fericit să observe oaspeții fără să se năpustească asupra lor, va fi bucuros să facă parte dintr-o gospodărie aglomerată, dar este capabil să observe în loc să se arunce în mijlocul agitației la fiecare ocazie.

Ogar - Greyhound

Acesta este un câine elegant, mult mai preocupat de confort și relaxare decât de implicarea în haos. Nu există nimic mai plăcut pentru el decât să stea și să privească haosul din confortul canapelei.

Golden Retriever

Odată ajuns la maturitate, Golden Retriever-ul prosperă într-o gospodărie aglomerată, îi primește cu bucurie pe oaspeți, tineri și bătrâni deopotrivă, se înțelege cu toți ceilalți membri ai familiei (inclusiv cu pisica) și va ajuta în jurul casei, indiferent de cât de banală este sarcina.

Ca și multe dintre rasele de vânătoare, ei se pot maturiza lent și au nevoie de mult timp, răbdare, antrenament pozitiv și bazat pe recompense pentru a deveni adulți calmi, așa cum are nevoie o casă aglomerată. 

Clumber Spaniel

Spre deosebire de ceilalți membri ai echipei aglomerate de spanieli, Clumber Spanielul este un observator, nu un participant. Odată ce plimbarea lor zilnică este terminată, nimic nu-i va deranja din somn - cu excepția hranei lor - așa că, indiferent de cât de aglomerată este gospodăria, Clumberul va fi fericit să se relaxeze și să observe totul.

2. Sursa foto... (caini-portrait-two-dogs_52613400.jpg)

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm 

Pekingese

Construit pentru confort mai degrabă decât pentru viteză, Pekingese-ul va fi fericit să privească de pe margine, atâta timp cât este confortabil.

Ca o rasă brachicefală, Peke-ul are probleme de sănătate semnificative, așa că va trebui să ai buzunare adânci, un bun veterinar și o poliță de asigurare și mai bună. Acesta nu este un câine care să poată participa la jocuri și plimbări lungi.

Border Terrier

Ei prosperă având multe de făcut, sunt mai sociabili decât mulți dintre terrierii din grup, și atâta timp cât antrenamentul și exercițiul sunt luate în considerare, ei se vor bucura să se alăture la tot! Sunt la fel de fericiți fiind în casă cu stăpânii lor precum sunt și afară, în plimbări lungi și fără scop.

Staffordshire Bull Terrier

Un Stafford bine antrenat este prietenos cu oamenii de toate vârstele și exuberant cu orice activitate în care familia sa este implicată.

Deși sunt potriviți pentru proprietarii ocupați, ei au nevoie de mult mai mult exercițiu decât realizează mulți proprietari, și au creiere inteligente care trebuie folosite. Așa că, cel puțin o oră de exercițiu zilnic este vitală, și antrenamentul este obligatoriu. În timp ce SBT iubesc oamenii, nu întotdeauna sunt la fel de încântați de alți câini.

Standard Poodle

Cel mai mare dintre cele trei rase de Poodle, acesta este un câine prietenos, atletic, entuziast care se atașează de oamenii săi și îi va primi pe străini cu bucurie. În timp ce au nevoie de mult exercițiu și adesea se maturizează încet, câinii din această rasă sunt plini de viață, distractivi, adesea comici și se bucură să facă parte din tot ceea ce face familia.

Havanese

Mic, simpatic și prietenos, Havanese-ul nu iubește nimic mai mult decât să facă parte din tot ce fac toți ceilalți, indiferent de cât de plictisitor este.

În timp ce se pot simți copleșiți de mulți vizitatori la domiciliu, sunt foarte fericiți să îi însoțească pe stăpânii lor peste tot - de fapt, adesea au nevoie să facă acest lucru, deoarece aceasta este o rasă căreia nu îi place să fie lăsată singură acasă, potrivit Purina.co.uk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel