Toni Neacșu, avocatul Bombonicăi Prodana, PRECIZARE despre Liviu Dragnea

Astăzi are loc un nou proces la ÎCCJ. Liviu Dragnea, președintele PSD, este prezent la proces. Bombonica Prodana, fosta sa soție, este reprezentată prin avocat, în persoana lui Toni Neacșu, care solicită ca acțiunea împotriva clientei sale să înceteze, în condițiile în care aceasta a plătit prejudiciul. 

VEZI aici mai mult despre dosar: Dragnea, AUDIAT la ÎCCJ. PROTESTE și jandarmi

Iată precizările lui Toni Neacșu, publicate în urmă cu scurt timp pe Facebook: 

”Ca judecator in functie este corect, intelept si deontologic sa nu-ti dai cu parerea cum face d-ul Danilet despre dosare pe rolul instantelor, mai ales daca habar nu ai ce se afla in acestea.

Intrucat faptele care se imputa clientei mele Prodana Bombonica sunt de pana in 2010, am achitat prejudiciul care i se imputa, si am solicitat, in subsidiar fata de achitarea pe care o voi cere in raport de Decizia CCR pe abuz in serviciu castigata tot de noi in acest dosar, aplicarea art. 74/1 cod penal anterior, ca lege penala mai favorabila.

Deci nu e vorba de cersit clementa, cum sugereaza d-ul judecator.

Articolul cu pricina, specialistii stiu, a fost in vigoare o vreme scurta, dar inca poate produce efecte juridice, iar practica ICCJ o dovedeste. Oricum, e o problema strict tehnica, greu de dezbatut pe stiripesurse sau alte site-uri de stiri.

Deci nici vorba de recunoastere a faptei, ci maximizarea sanselor judiciare ale clientei mele. Ca avocat trebuie sa ai tot timpul o centura de siguranta in folosul clientului, iar eu niciodata nu tin toti asii juridici in aceeasi mana :)

Toate comentariile referitor la ingreunarea pozitiei juridice a d-lui Liviu Dragnea sunt copilarii.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel