TONI GREBLĂ, la DNA. Reacția lui Cătălin Striblea

Judecătorul Curții Constituționale Toni Greblă a fost adus de anchetatori, joi, cu mandat, la Direcția Națională Anticorupție.

Cătălin Striblea, realizatorul emisiunii "Ultimul cuvânt", a comentat acest subiect la B1 TV.

"Impactul acestei informații va fi unul cât se poate de grav. Este pentru prima oară când DNA se îndreaptă către un judecător CCR. Știrea aceasta va trece și de granițele României. Așa ceva mi se pare inimaginabil. Vorbim despre cea mai înaltă funcție pe care poți să o obții în acest sistem. Oamenii aceia ar trebui să fie fără pată. Ei dau sentințe pentru bunul mers al întregii societăți. Te-ai fi așteptat ca acolo lucrurile să fie în regulă. Doar că înainte de a fi judecător al CCR, domnul Greblă a fost unul dintre marii jupâni locali din Gorj.

Impactul va fi absolut cutremurător. Asta arată că în România nu este loc intangibil și că nu există domeniu care să nu fie atins de corupție chit că vorbim de CCR. Va pune sub semnul întrebării toate deciziile CCR. CCR rămăsese un reper de echilibru în societatea românească", a zis Cătălin Striblea într-o intervenție telefonică la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel