Toni Greblă: Dacă soția mea a primit o rochie, nu era șpagă. Poate Bârcină a cumpărat capsatoare

Foto: impactingorj.com
Foto: impactingorj.com

Judecătorul Curții Constituționale spune că este posibil ca soția sa să fi primit cadou o rochie cu ocazia onomasticii, dar că nu poate fi vorba de șpagă. El a insistat că în timpul campaniei electorale a avut nevoie de sprijinul multor oameni, care au făcut diverse achiziții, posibil și capsatoare.

Șeful CCR, Augustin Zegrean, a făcut vineri un apel la conștiința lui Greblă și a spus că "poveștile cu rochii și capsatoare sunt adevărate", sugerând astfel că judecătorul CCR i-a făcut o mărturisire.

"Eu nu am înțeles așa. Eu am înțeles că dl Zegrean a spus că aceste acuzații sunt ridicole. Ce știu este că în luna noiembrie este ziua onomastică a soției mele, pe care o cheamă Mihaela. Este posibil ca la unul dintre aceste evenimente să-i fi făcut cadou soției mele de către fin, nașă, o rochie. Eu nu știu însă, e posibil să nici nu fi fost la Târgu Jiu

Din păcate nu am avut timp să vorbesc cu soția mea pentru că ea e la Târgiu Jiu și eu la București. N-am avut timp s-o întreb dacă a primit rochie", a spus Greblă, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Zegrean: Povestea cu rochiile și capsatoarele, adevărată

Greblă preciează că acceptarea unei rochii nu poate fi considerată șpagă dacă beneficiarul cadoului nu a oferit în schimb un favor.

"Dacă cineva i-a făcut un cadou, dacă era șpagă, înseamnă că acel cadou trebuia să fie legat de ceva, în schimbul acestui cadou eu sau ea să fi intervenit nu știu pe unde. Ceea ce nu mi s-a adus la cunoștință și nici nu poate fi adevărat", a arătat Greblă.

"În campanie electorală ești ajutat de mulți oameni. Postul de senator se câștigă cu sprijinul, ajutorul și susținerea multor oameni. A venit oameni din proprie inițiativă. Nu-mi dau seama dacă este vorba de capsatoare pe care eventual Dan Bârcină le-a folosit el și cei care m-au mai sprijinit pentru că în campanie ai nevoie de 10-20 de echipe. Este posibil să fi cumpărat el niște capsatoare pe care să le fi folosit el cu echipa lui. Este posibil", a mai declarat Greblă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel