EXCLUSIV  Toni Greblă: Avem șase luni de când nu s-a mai făcut nimic în materie de urbanism. Problema îl afectează și pe omul de rând care vrea să schimbe acoperișul / video

Toni Greblă, prefectul Capitalei
Toni Greblă, prefectul Capitalei

Toni Greblă, prefectul Capitalei, a spus că, de șase luni, în București, nu s-a mai făcut nimic în materie de urbanism. 

Toni Greblă a spus că acest lucru nu are impact doar asupra industriei construcțiilor, ci și asupra omului de rând care, de exemplu, vrea să-și schimbe acoperișul la casă.

„Avem șase luni de când nu s-a mai făcut nimic în materie de urbanism în București. Acest timp înseamnă jumătate de an de inactivitate în dezvoltarea construcțiilor în București. Și pe omul de rând îl interesează acest subiect pentru că dacă vrea să schimbe acoperișul la casă, pentru că îi plouă în locuință, îi trebuie o autorizație pe care o va obține foarte greu sau nu o va obține deloc. Dacă vrea să facă gardul la fațadă, îi trebuie autorizație. Dacă vrea să renoveze casa pe exterior, îi trebuie autorizație. Și așa mai departe. Sunt și cetățeni afectați, dar și instituții afectate. Și industria suferă, industria care înseamnă locuri de muncă”, a zis Toni Greblă la DC News și DC News TV.

VEZI MAI MULTE AICI:

VEZI ȘI: Toni Greblă: Riscăm să ajungem la 12 grade în casă, în București, în plină iarnă

Bucureștenii riscă să aibă 12 grade în case în plină iarnă.

Toni Greblă, prefectul Capitalei, a vorbit despre acest risc cu care se pot confrunta locuitorii din Capitală.

„Chestiunea cu căldura nu este de joacă! Problema este foarte serioasă. Cât despre infrastructura critică, trebuie spus că niciun furnizor nu are voie să oprească total furnizarea. Trebuie să livreze un minim de gaze, acest lucru înseamnă că apa din calorifere să ajungă până la 25 de grade. Nu temperatura ambientală, ci mă refer la temperatura din calorifere. Și nu te ajută foarte mult. Poți ajunge în casă la 12 grade, dacă, în calorifere, apa este de 25 grade. Situația aceasta ar crea un disconfort foarte grav pentru bucureșteni. Nu e vorba că vom fi la 19 grade în casă, ci la 12 grade, dacă nu se rezolvă situația”, a zis Toni Greblă la DC News și DC News TV.

Ca să aveți un ordin de mărime, vă spunem că cine are centrală proprie, setează astfel încât să aibă în calorifere o temperatură între 55-70 grade, în funcție de preferințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel