Urmărește emisiunea live


Toni Greblă: A fost un mod de a pune la punct CCR

Toni Greblă
Toni Greblă

Toni Greblă a vorbit, duminică seară, într-o „Ediție specială”, la Antena 3, după ce a fost achitat în dosarul în care era acuzat de trafic de influență, fals în declarații, efectuarea de operațiuni economice și constituire de grup infracțional organizat.

Toni Greblă a declarat: „În această perioadă, eu am fost monitorizat de patru entități. Supravegherea aceasta foarte agresivă a fost făcută tocmai pentru a se obține probe împotriva mea, cum că aș fi comis vreo infracțiune. Ei au urmărit omul, în niciun caz vreo faptă penală. A fost un mod de a pune la punct CCR".

„Se instaurase o teamă în toată societatea. Era teama că oricine poate fi ridicat și dus prin camerele de luat vederi cu o presiune mediatică foarte mare. Acestei presiuni nu toată lumea a reușit să îi reziste.

[citeste si]

Teama se instaurase în toate structurile societății. Simțeam cu toții o presiune foarte mare, inclusiv asupra activității Curții. Din fericire, CCR nu s-a intimidat. Sper că actualii judecători ai CCR să își continuie mandatul și niciuna din deciziile adoptate de CCR în acea perioadă nu și-a pierdut valabilitatea”, a spus Toni Greblă, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel