Toni Greblă: Au fost trei ani cumpliţi!

Toni Grebla
Toni Grebla

Toni Greblă, fost preşedinte al CCR, a fost achitat în dosarul în care era judecat pentru trafic de influenţă. 

Toni Greblă, fostul judecător al Curţii Constituţionale, a fost achitat în dosarul în care era judecat pentru trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, constituirea unui grup infracţional organizat şi fals în declaraţii. 

"După un probatoriu laborios şi minuţios făcut de instanţa de fond, soluţia era, după părerea mea, cea firească iar judecătorii dovedesc din ce în ce mai mult că judecă după probele de la dosar, după faptele comise de oameni şi nu după nişte criterii, nişte ţinte stabilite pe traseul SRI-DNA.

[citeste si]

Am fost un om activ de când mă ştiu şi după o activitate de 35 de ani am fost nevoit să întrerup orice fel de activitate, mi-a fost greu pentru că nu am putut lua legătura cu nimeni o perioadă. Au fost trei ani cumpliţi", a declarat Toni Greblă într-o intervenţie la Antena 3.  

Întrebat dacă dosarul său are legătură cu legile Big Brother şi raportarea de neconstituţionalitate a acestora, Toni Greblă a declarat: "Am spus-o de la început: Coldea, împreună cu alţii de la SRI şi DNA au simţit că legile Big Brother le erau foarte utile pentru a face execuţii sumare şi au fost foarte supăraţi pe acest lucru. Pentru aplicarea acestor legi, efortul de investiţii şi de programe era de peste 200 de milioane de dolari, astfel încât au hotărât atunci să dea un exemplu Curţii Constituţionale şi exemplul l-au dat din mine."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel