Tonel Pop, CEARTĂ cu Monica Pop. ”Glume de autobază!”. Cătălina Porumbel: Să discutăm civilizat!

Avocatul Tonel Pop a intervenit în direct la Antena 3 și s-a certat cu medicul Monica Pop, după un SMS primit de aceasta. 

Medicul oftalmolog Monica Pop a afirmat că a primit un SMS, pe care l-a și arătat celor aflați în platou, în care se afirmă că avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a fost cel care a dat informația în presă că tatăl Luizei Melencu nu e tatăl său biologic, conform testelor ADN. 

”Chiar mă miram, pentru că acum două minute și eu am primit un mesaj că doamna doctor a omorât-o pe Luiza” a spus avocatul Tonel Pop la Antena 3. 

”Glume de autobază, dle avocat! Glume proaste! Eu am primit acest mesaj, îl pun la dispoziția oricui” a replicat Monica Pop. ”Ia spuneți, de unde ați primit mesajul?” a întrebat-o Tonel Pop. Medicul a răspuns că a primit un mesaj care nu e public. ”Toate credibilitatea pe care ați avut-o cade dacă vorbiți asemenea prostii și dacă vă comportați așa” i-a spus Monica Pop lui Tonel Pop. 

”Ia spuneți, de unde aveți mesajul” a insistat Tonel Pop. Monica Pop a subliniat că nu vrea să spună, dar l-a arătat celor din platou. Tonel Pop consideră că e o ”inepție” să vină cineva să spună că a primit un mesaj. Monica Pop atrage atenția că nu e nicio inepție, ci o ”realitate”, mesajul fiind primit de la un coleg al lui Tonel Pop. ”A, e un avocat?” a fost replica-fulger a avocatului. 

Tonel Pop consideră că Monica Pop ar fi trebuit să se abțină să facă public mesaj, ci să-l prezinte autorităților.  În timpul emisiunii, Cătălina Porumbel a făcut apel la o discuție civilizată. Schimbul de replici însă a continuat, iar avocatul a avertizat-o pe Monica Pop să nu dea pierdut mesajul, pentru că va face o sesizare în acest sens. ”Vă notific public” i-a spus avocatul, întrebând: ”V-a dat Dumnezeu mesajul?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel