Tonel Pop, CEARTĂ cu Monica Pop. ”Glume de autobază!”. Cătălina Porumbel: Să discutăm civilizat!

Avocatul Tonel Pop a intervenit în direct la Antena 3 și s-a certat cu medicul Monica Pop, după un SMS primit de aceasta. 

Medicul oftalmolog Monica Pop a afirmat că a primit un SMS, pe care l-a și arătat celor aflați în platou, în care se afirmă că avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a fost cel care a dat informația în presă că tatăl Luizei Melencu nu e tatăl său biologic, conform testelor ADN. 

”Chiar mă miram, pentru că acum două minute și eu am primit un mesaj că doamna doctor a omorât-o pe Luiza” a spus avocatul Tonel Pop la Antena 3. 

”Glume de autobază, dle avocat! Glume proaste! Eu am primit acest mesaj, îl pun la dispoziția oricui” a replicat Monica Pop. ”Ia spuneți, de unde ați primit mesajul?” a întrebat-o Tonel Pop. Medicul a răspuns că a primit un mesaj care nu e public. ”Toate credibilitatea pe care ați avut-o cade dacă vorbiți asemenea prostii și dacă vă comportați așa” i-a spus Monica Pop lui Tonel Pop. 

”Ia spuneți, de unde aveți mesajul” a insistat Tonel Pop. Monica Pop a subliniat că nu vrea să spună, dar l-a arătat celor din platou. Tonel Pop consideră că e o ”inepție” să vină cineva să spună că a primit un mesaj. Monica Pop atrage atenția că nu e nicio inepție, ci o ”realitate”, mesajul fiind primit de la un coleg al lui Tonel Pop. ”A, e un avocat?” a fost replica-fulger a avocatului. 

Tonel Pop consideră că Monica Pop ar fi trebuit să se abțină să facă public mesaj, ci să-l prezinte autorităților.  În timpul emisiunii, Cătălina Porumbel a făcut apel la o discuție civilizată. Schimbul de replici însă a continuat, iar avocatul a avertizat-o pe Monica Pop să nu dea pierdut mesajul, pentru că va face o sesizare în acest sens. ”Vă notific public” i-a spus avocatul, întrebând: ”V-a dat Dumnezeu mesajul?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel