Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: Soția lui Dincă a aruncat, a distrus, a alterat probe!

Rodica Mitu / 22 aug 2019 / 21:46 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, joi seară, la ieșirea de la sediul DIICOT, că soția principalului suspect al crimelor de la Caracal a alterat și a distrus probe, neștiind să precizeze dacă a făcut-o intenționat sau nu.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, joi seară, că atât soția, cât și copiii lui Gheorghe Dincă și-au schimbat declarațiile date joi, față de cele prezentate inițial în fața anchetatorilor.

„În momentul în care am început să pun întrebări, s-a stricat treaba, a început să tremure, să se înroșească, a început să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină și ceea ce pot să vă spun, ca să nu intru în amănunte care țin de un anumit secret, vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, sunt contraziceri extradinare între declarațiile lor. În momentul în care am început să pun eu întrebările, declarația a fost întoarsă, nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente față de ceea ce a declarat prima dată", a declarat Tonel Pop.

Avocatul a acuzat-o pe Elena Dincă că ar fi distrus probe. „Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, și prin ce a declarat și prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, voit, nevoit, obligată, din greșeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie", a completat avocatul Tonel Pop.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27