Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Trebuie expertizate animalele, posibil de asta să nu existe rămăşiţe umane

Florin Răvdan / 02 aug 2019 / 17:32 Salveaza PDF Comentarii
Luiza Melencu (Lulu) fată dispărută în aprilie. foto: Facebookdisparuta
Descriere foto: Luiza Melencu (Lulu) fată dispărută în aprilie. foto: Facebookdisparuta

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat la Antena 3 că este de părere că anchetatorii au greşit când au lăsat o asociaţie de protecţie a animalelor să ia câinii din curtea lui Gheorghe Dincă fără a-i expertiza, deoarece criminalul ar fi putut să fie capabil de fapte cu adevărat monstruoase. 

"Din punctul meu de vedere, este o pistă importantă. Am făcut o cerere pentru ca excrementele acestor animale, dar şi animalele să fie analizate, să vedem dacă au consumat carne de om. Aveam această prezumpţie, credem că este posibil ca victimele să fi fost tranşate şi doar o parte să fi fost aruncată în foc.

Astfel, este posibil ca acel cazan să fi fost folosit la arderea unor bucăţi din trupurile fetelor. Este această cazuistică, ca o parte din trupuri să fi fost arse, o parte îngropate şi o parte date la câini. Astfel, nu mai există cadavrele. Cred că după descinderile de astăzi nu vor mai avea ce să facă şi vor trebui să dezgroape şi la propriu şi la figurat ce este în Casa Ororilor şi să ne arate ce era să ţină acoperit încă o săptămână anchetatorii, cât inculpatul era la Bucureşti. Să vedem dacă am avut dreptate când am cerut să se reia cercetările", a declarat Tonel Pop la Antena 3. 

Luiza Melencu a fost răpită de Gheorghe Dincă acum aproape patru luni de zile. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27