Tomac: Comisia de anchetă pe alegerile europarlamentare este un afront grosolan la adresa românilor din străinătate

PSD nu a înţeles nimic în urma alegerilor din 26 mai, iar Comisia parlamentară de anchetă privind scrutinul europarlamentar reprezintă 'un afront grosolan' la adresa milioanelor de români care muncesc în afara graniţelor ţării, a declarat joi preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

'Mi se pare de-a dreptul halucinantă abordarea PSD-ului, care a organizat alegerile, să creeze pe timp de vară o comisie de tăiat frunze la câini, că aşa se numeşte această comisie care caută să descopere nu ştiu ce fraudă care s-a întâmplat pe 26 mai. Mi se pare jenantă abordarea ministrului de Interne să vină să spună că altă instituţie a statului român nu ştiu ce a făcut, în condiţiile în care întreg Guvernul are toate instrumentele pentru a pregăti alegerile şi pentru a sesiza orice neregulă. Tot acest balet ieftin pesedist este încă o demonstraţie că linia aceasta ineptă a lui Dragnea nu a dispărut şi are moştenitori în PSD, printre care şi ministrul de Interne care trebuia să demisioneze de anul trecut, de când a reprimat populaţia, dar toate la timpul lor se decontează', a spus Eugen Tomac, la începutul Comitetului Executiv Naţional al PMP. În opinia sa, 'regretabilă' este şi abordarea MAE, 'unde un secretar general iresponsabil spune că românii sunt vinovaţi că au ieşit la vot'.

'Scopul ministerului este tocmai acela de a crea condiţii tuturor cetăţenilor români să voteze. Dacă vom avea cetăţeni români care îşi vor permite să plece pe Lună şi acolo va trebui statul român să le găsească condiţii pentru a le permite să voteze. Deci, asta este realitatea şi spre aceste timpuri ne îndreptăm, iar, din punctul meu de vedere, este încă o dovadă că PSD-ul nu a înţeles nimic din aceste alegeri şi această comisie nu-şi are rostul pentru că este o batjocură şi un afront grosolan la adresa milioanelor de români care muncesc peste hotare în mod cinstit şi banii, până la urmă, îi trimit aici în ţară şi ajută la dezvoltarea României', a mai spus Tomac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel