Toma Zaharia, secretar de stat, general cu trei stele, jefuit. Spargere în cursul după-amiezii

politiajafspargere_b_92876800
politiajafspargere_b_92876800

Casa unui general de trei stele, din Ministerul de Interne, a fost spartă duminică, între orele 12 și 16. Toma Zaharia, secretar de stat, fusese plecat din casă la parastasul tatălui său.

UPDATE: Hoții au fugit cu mai multe bijuterii şi bani. După cum a anunţat chiar generalul, la România TV, infractorii au fost prinşi. Se pare că indivizii aveau deja pregătite biletele de avion, plănuind să fugă în Portugalia.

________________________________________________________________________________________________________

Generalul Toma Zaharia, secretarul de stat MAI care a semnat acordul cu Germania pentru ridicarea vizelor pentru români, a fost jefuit în cursul zilei de sâmbătă. Toma Zaharia locuiește din 2005 într-o vilă din comuna Tărtășești. În jurul orei 12 gen. Zaharia a plecat împreună cu familia la parastasul tatălui său.

La ora 16, când s-au întors de la cimitir, au găsit un geam spart și semne de spargere. Poliția din localitate a constatat pătrunderea prin efracție și a chemat ofițerii criminaliști de la Târgoviște.

În acest moment nu se cunoaște ce au furat hoții din casă, pentru că nimeni nu a intrat, ca să nu afecteze probele. Odată ce a constatat spargerea, gen. Zaharia a așteptat ca ofițerii criminaliști să efectueze cercetarea la fața locului.

În ultimele luni, în localitățile apropiate de Capitală din Dâmbovița și Ilfov s-a înregistrat un val de spargeri. Și în comuna Tărtășești au fost câteva locuințe călcate recent de hoți. Se pare că este vorba despre o bandă de spărgători care acționează în apropierea Bucureștiului.

În timpul ceremoniilor de 1 Decembrie, locuința din Domnești a consilierul prezidenţial Delia Dinu a fost jefuită, autorităţile cercetând săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fără rezultat până în prezent.

Vezi și: Generalul Toma Zahariu, jefuit. Cu ce au plecat hoții din casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel