Toma, primarul de la Buzău, despre creșterea impozitelor: Am mers pe cifra apropiată orașelor cu care suntem comparați: Oradea, Cluj, Brașov

Toma și impozitele la Buzău
Toma și impozitele la Buzău

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a vorbit despre cel mai fierbinte subiect al începutului de an la Buzău, criza economică în care a fost aruncată administrația, motiv pentru care și impozitele locale au fost majorate cu 50%.

În intervenția sa, edilul buzoian vorbește despre un scenariu nu tocmai plăcut, dar cât se poate de real, existent astăzi în primărie. Gradul de colectare a scăzut de la un an la altul, în 2020 încasându-se la bugetul local cu 12 milioane de lei mai puțin decât în 2019.

Mai mult decât atât, anul acesta, Primăria Buzău va funcționa cu un deficit de 6 milioane de euro, ceea ce a dus invariabil la necesitatea unor majorări de impozite pentru populație. Chiar și așa, primarul Toma spune că majorarea nu este una mare, mai ales că Buzăul este comparat în permanență cu orașe care practică de ani buni această cotă de impozitare: Brașov, Cluj, Oradea, scrie Reporter Buzoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel