Tom Cruise, greşeală pe instagram. Noul său film 'Mission: Impossible'

foto: printscreen Instagram / tomcruise
foto: printscreen Instagram / tomcruise

Tom Cruise dezvăluie titlul noului său film 'Mission: Impossible' în prima sa postare pe Instagram.

Tom Cruise a confirmat în prima sa postare pe Instagram că numele celui de al 6-lea său film din celebra franciză de acţiune este 'Mission: Impossible - Fallout', relatează Press Association. Starul de la Hollywood a postat pe reţeaua de socializare o imagine a unei clachete pe care apare titlul filmului, care nu fusese dezvăluit până acum.

Alături de fotografie a postat şi mesajul 'Get ready (Pregătiţi-vă - n.r.). #MissionImpossible.' După această primă postare a lui Cruise a urmat o alta, în care apare o imagine a actorului agăţat de un elicopter. 'Am crescut miza pentru cel de al şaselea #MissionImpossible. Abia aştept să puteţi vedea mai mult', a scris el în a doua postare.

Pe contul oficial de Instagram al 'Mission: Impossible' postarea lui Cruise a fost redistribuită, împreună cu mesajul '@TomCruise tocmai s-a alăturat Instagram în cel mai bun mod posibil: a dezvăluit titlul noului film #MissionImpossible'.

Actorul de 55 de ani a filmat recent scene pentru noul blockbuster la Londra. Traficul a fost oprit pe Blackfriars Bridge şi bărcile au avut interdicţie de a pătrunde în zonă în urmă cu două săptămâni. Cruise şi-a făcut din nou propriile cascadorii, într-una dintre ele alergând pe acoperişul podului feroviar Blackfriars în timp ce era filmat de un elicopter. Actorul îşi reia rolul Ethan Hunt în acest nou film al seriei, care este regizat de Christopher McQuarrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel