Tom Bossert, consilier al lui Trump: Vinovații vor plăti! El e vinovat pentru ASEDIUL din SUA

Tom Bossert, fost consilier pentru securitate internă al preşedintelui Donald Trump, a reacționat după ce Congresul Statelor Unite ale Americii a fost luat cu asalt de susținătorii președintelui în exercițiu Donald Trump.

Tom Bossert, un apropiat al lui Trump și fost consilier al președintelui SUA, a reacționat după situația fără precedent din SUA, când Capitoliul a fost luat cu asalt de susținătorii președintelui în exercițiu Donald Trump.

„Ceea ce s-a întâmplat azi e profund greșit și ilegal. E anti-american”, a transmis Bossert pe Twitter. „Președintele a subminat democrația Statelor Unite în ultimele luni. Drept urmare, președintele Trump e responsabil pentru acest asediu și această rușine”, a completat fostul consilier pentru securitate. Acesta și-a arătat convingerea că forțele de ordine for restabili ordinea iar cei implicați în atacul Congresului vor fi pedepsiți.

Amintim că mii de susţinători ai preşedintelui în exerciţiu al SUA, Donald Trump, s-au adunat miercuri în faţa Capitolului din Washington şi au dărâmat mai multe bariere de securitate, ceea a dus la ciocniri cu poliţia şi la scene haotice în faţa intrării în Congresul SUA, unde congresmenii s-au reunit pentru a valida oficial victoria electorală a democratului Joe Biden.

Susținătorii lui Trump au luat cu asalt Congresul și au provocat scene de haos în capitala SUA. Donald Trump a participat la protestul „Salvați America”, desfășurat în fața Casei Albe, unde a reiterat poziția sa cu privire la fraudarea alegerilor. Ulterior, protestatarii au forțat barierele de securitate pentru a pătrunde în Congres. 

Trump a revenit și le-a cerut celor prezenți la Capitoliu să evite violența. Situația este una fără precedent în istoria Statelor Unite ale Americii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel