Cătălin Tolontan, ”băsistul delirant”, a avut un salariu uriaș la Gazeta Sporturilor, în timp ce făcea dezvăluiri pe blog

În intervalul 2005-2010, Cătălin Tolontan a avut cel mai mare salariu din trustul Intact, depășindu-l pe Mircea Badea, lider de audiență și pe Mihai Gâdea, directorul Antena 3. ”Deontologul” Tolontan a încasat peste 30.000 de euro, lunar, în medie. Cătălin Tolontan a condus Gazeta Sporturilor, dar nu s-a limitat la jurnalismul sportiv. Pe propriul blog a lansat dezvăluiri, a publicat informații de la procurori și a avut luări de poziție privind moralitatea, în presă. Imaginea unui tip popular, modest, care ține partea celor mulți, ar putea fi afectată de informațiile privind salariile astronomice încasate.

Cătălin Tolontan s-a remarcat prin unele poziții favorabile lui Traian Băsescu și presei ”independente”, pe care colegii de trust o consideră portocalie sau băsistă. Unele dispute cu colegii au fost extrem de contondente.

”Ne-a arătat pixelul albastru

Potrivit reportervirtual.ro, Mircea Badea l-a taxat drept ”băsist delirant”, după ce Tolontan ar fi luat apărarea României Libere. Potrivit informațiilor pe care Tolontan spunea că le deține, România Liberă nu ar fi încasat nimic din banii împrumutați de la Astra Asigurări de Adamescu.

„M-as fi mirat ca basistul asta delirant sa nu ne arate pixelul albastru. Stiiim, propaganda basista e imaculata si produce bani din vanzari si publicitate.
P.S. Am si eu o sursa anonima care confirma ca esti cretin si abject”, a scris Mircea Badea pe facebook.

De asemenea, Mircea Badea l-a atacat pe Cătălin Tolontan și în urma unei "dezvăluiri" referitoare la Gigi Becali.
"Ce a emanat mintea unei dilimace, creditează ei cu termenul "dezvăluiri". Asta o face și GSP. Domule Cătălin e bine mă așa? Domnule Cătălin, mi se pare de mare porc ce faceți la GSP", a spus Mircea Badea.

Venit de 2,5 milioane de euro în 5 ani

Jurnalistul Stelian Negrea a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe documente referitoare la veniturile pe care le-a avut Cătălin Tolontan în calitate de redactor șef al Gazetei Sporturilor în perioada 2005-2010.

Citește și: Badea îl atacă pe Tolontan: Mi se pare de mare porc ce faceți la GSP

Negrea atrage atenția că Tolontan a avut în acea perioadă venituri mai mari decât Mihai Gâdea și Mircea Badea, fiind la concurență cu vedeta Pro TV Andreea Esca.

Potrivit calculelor făcute de Stelian Negrea pe baza documentelor pe care le-a publicat marți, Cătălin Tolontan a câștigat în acei ani aproximativ 10 milioane de lei (2,5 milioane de euro, la un curs mediu). Adică aproximativ 35.000 de euro pe lună.

Negrea arată că, potrivit unei informări ANAF, în anul 2011, din cauză că depășise plafonul de 35.000 de euro anual până la care era scutit de plata TVA, Cătălin Tolontan s-a înregistrat ca plătitor de TVA și a restituit într-o singură zi statului 1,2 milioane lei (290.000 Euro).

Replica lui Tolontan, pe email

”Îi salut pe domnul Sorin Blejnar, prietenul doamnei Elena Udrea, și pe cei de la ANAF, în calitate de contribuabil care bag seama că deranjează pentru că și-a plătit impozitele, TVA-ul și dobînzile fără să crîcnească, primind în schimb din partea statului român sancțiuni de 35% pe an și publicarea veniturilor, fără să se specifice că includ și sancțiunile, pe net. Gala Bute rules!", a fost răspunsul pe care Cătălin Tolontan i l-a trimis lui Negrea.

Citește și: Tolontan și Guran au anticipat dezastrul cu care se confruntă România 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel