Tolontan, despre eliminarea lui Nicolau din TVR: Stelian Tănase avea nevoie de el

Jurnalistul Cătălin Tolontan a comentat eliminarea lui Valentin Nicolau din cadrul Televiziunii Române. Acesta este de părere că "Valentin Nicolau i-ar fi fost necesar, în primul rând, lui Stelian Tănase".

"Ceea ce i se întîmplă lui Nicolau este aiuritor și amenințător într-un sens mai profund. Interzicerea candidaturilor din afara TVR, amendată cu argumente legale și de ONG-urile specializate, nu a rezultat doar din voința lui Stelian Tănase, ci mai ales din cea a aparatului de eminențe cenușii, (...) oameni ale căror combinații financiare pe bani publici așteaptă și azi niște procurori deciși să-și facă treaba, îi sînt impuși în continuare lui Stelian Tănase de politicienii și de cercurile de interese care-i mențin pe orbită", scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.

El adaugă că în TVR "numirile se fac politic nu doar la nivel de director general, ci și la nivelul consilierilor și al directorilor adjuncți, adică al găștilor armate care defilează precum Mad Max prin deciziile și fondurile publice".

Valentin Nicolau era benefic pentru Stelian Tănase

"Un Valentin Nicolau opozant în Consiliul de Administrație i-ar fi fost benefic în primul rînd lui Stelian Tănase, care ar fi fost ferit să meargă în orb pe mîna sfetnicilor săi personal interesați", continuă Cătălin Tolontan, care mai transmite că "niciodată însă, televiziunea publică n-a fost condusă de o mînă de aventurieri cinici de rang secund, de briganzi post atomici calificați în dezastre golănești, așa cum se întîmplă de doi ani încoace".

"Primul care ar trebui să se ferească de ei este Stelian Tănase, pentru că-i vor face praf reputația și poate mai puțin decît atît! Să ții privirea în sus în fața regimului Nicolae Ceaușescu și să te compromită sau să te bage în bucluc legal cuplul Zgabercea – Demeter, asta e insuportabil și pentru noi, cititorii cărților lui Stelian Tănase", concluzionează jurnalistul Gazetei Sporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel