Tolea Ciumac, nepotul lui Becali și esteticianul vedetelor, într-un dosar de răpire și șantaj

diicot
diicot

Procurorii DIICOT au reţinut, marţi noapte, şapte persoane, cetăţeni români şi israelieni. Printre români se numără Tolea Ciumac, esteticianul vedetelor Iancu Morad, dar și nepotul lui Gigi Becali. Ei fac parte dintr-o grupare specializată în acțiune de violență, precum lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie şi şantaj. Acționau în Capitală şi vizau oameni de afaceri de origine israeliană.

Nepotul lui Gigi Becali, Mihai Mila, a fost implicat în dosarul sechestrării hoţilor de maşini de lux, potrivit Agerpres. Iancu Morad este bănuit că a apelat la interlopi pentru a recupera o sumă de bani de la un alt medic estetician. DIICOT precizează că membrii grupării sunt acuzaţi că, prin violenţă, ameninţare şi folosirea armelor de foc, au lipsit de libertate mai multe persoane, în scopul deposedării acestora de bunuri de valoare sau pentru a le determina să plătească sume importante în lei sau valută.

În 4 octombrie, una dintre victime a fost obligată să se deplaseze împreună cu învinuiţii la sediul unui cabinet de avocatură, unde a fost obligată să semneze un contract de prestări servicii în valoare de 900.000 de euro. În plus, în baza contractului, a fost obligată să le vireze membrilor grupării suma de 93.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel