Tobogan gonflabil prăbușit într-un parc din Anglia. Cel puțin opt copii au fost răniți

O ambulanţă aeriană a fost solicitată după ce cel puţin opt copii au fost răniţi când un tobogan glonflabil s-a prăbuşit într-un parc de distracţii din sud-estul Angliei, relatează DPA. 

Numărul de răniţi şi gravitatea rănilor suferite în Woking Park sâmbătă seară a determinat poliţia din Surrey să declare un 'incident major', a menţionat aceasta într-un comunicat.

'Opt copii au fost transportaţi la spital de Serviciul de ambulanţă de pe coasta de sud-est cu răni potenţial grave', a mai precizat sursa citată. Martorul Andy Datson a declarat că a fost îngrijorat după ce a trecut pe lângă toboganul 'fragil' anterior în cursul serii şi a observat că un număr mare de copii se jucau pe instalaţie.

'Erau mult prea mulţi copii pe ea. Nu părea să poată ţine atât de multe persoane', a declarat bărbatul în vârstă de 23 de ani. Poliţia a contactat autorităţile locale responsabile de siguranţă şi a cerut ca 'oricine a fost martor al incidentului sau deţine fotografii sau înregistrări video cu incidentul să contacteze poliţia'. Woking Fireworks este un eveniment anual în oraşul situat la circa 40 km sud-vest de Londra, în cadrul căruia se strâng bani pentru numeroase organizaţii caritabile, notează DPA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel