Tobescu (RATB): Circulația pe liniile de tramvai 23 și 27 este blocată

Tramvai
Tramvai

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a introdus două linii navetă de autobuze pentru preluarea călătorilor de pe traseul liniilor de tramvai 23 și 27, după ce în zonă s-a produs un accident, iar circulația este blocată, a declarat, marți seară, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Regiei, Constantin Tobescu. 

"Având în vedere că circulația este blocată pe traseul liniilor de tramvai 23 și 27, din cauza unui accident, am luat decizia înființării a două linii navetă de autobuze pentru preluarea călătorilor, care să circule, unul între Complex Titan și Faur, iar celălalt de la Complex Titan până la Dristor", a precizat Tobescu.

Marți seară, pe Bd. 1 Decembrie, în zona Piața Trapezului, un tramvai a lovit doi pietoni, un bărbat și o femeie, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost prins sub tramvai și a decedat, conform unor reprezentanți ai Brigăzii Rutiere.

Constantin Tobescu a subliniat că, din datele pe care le deține, cei doi cetățeni implicați în accident au traversat prin spatele unui tramvai care se deplasa pe sensul spre Titan, moment în care au fost surprinși de celălalt tramvai care venea din sens opus.

La fața locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială stingere cu apă și spumă.

Echipele ISU au acționat pentru ridicarea tramvaiului cu cric hidraulic și perne pneumatice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel