Urmărește emisiunea live


Toate zborurile spre Istanbul, SUSPENDATE

Este alertă la Istanbul, iar zborurile au fost anulate pe o perioadă nedeterminată clar. Autoritățile desfășoară o anchetă. 

Toate zborurile au fost suspendate temporar marţi pe Aeroportul Internaţional Sabiha Gokcen din Istanbul după ce un avion a derapat şi ieşit de pe pistă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a informat biroul guvernatorului din Istanbul, citat de DPA, scrie Agerpres. 

Toţi cei 164 de pasageri aflaţi la bord au fost "evacuaţi în siguranţă", a precizat acesta, adăugând că nu au fost raportaţi răniţi.

Incidentul a avut loc la ora locală 9:43 AM

Avionul, operat de compania aeriană turcă low-cost Pegasus a derapat şi a ieşit de pe pistă după aterizare, la capătul unei curse care a plecat de pe aeroportul Sharjah din Emiratele Arabe Unite, a precizat compania.

O anchetă este în curs de desfăşurare

Compania naţională Turkish Airlines a suspendat, de asemenea, toate zborurile de pe aeroportul Sabiha Gokcen până la ora 15:00, a indicat preşedintele acesteia, Bilal Eksi, pe Twitter.

Istanbulul are două aeroporturi internaţionale, iar Sabiha Gokcen, aflat pe partea asiatică, este al doilea ca mărime după noul aeroport din partea europeană a oraşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel