”Toamna Simfonic”, concert Tudor Gheorghe. TVR, premieră

TVR 1 transmite, în premieră şi exclusivitate, concertul „Toamna Simfonic” susţinut de Tudor Gheorghe.

Spectacolul aniversar este programat duminică, 15 octombrie, de la ora 21.10. În preambul vineri, 13 octombrie, de la ora 21.00, Tudor Gheorghe este invitatul lui Ionuţ Cristache într-o ediţie specială a emisiunii „România 9". 

Vineri, 13 octombrie, de la ora 21.35, Tudor Gheorghe este invitatul lui Ionuţ Cristache într-o ediţie excepţională a emisiunii „România 9”. Veţi avea ocazia ca, pentru aproximativ o oră, să intraţi în universul unui artist complet şi complex care consideră că: „întreaga mea activitate nu trebuie să fie confundată cu ceea ce numim astăzi showbiz, nu sunt din această categorie. Activitatea mea, viaţa mea, munca mea e inclusă în spaţiul cultural-educativ al acestei ţări, pentru că trăim o perioadă destul de amară din acest punct de vedere, în care educaţia şi cultura lasă mult, mult de dorit. Şi atunci încerc şi eu, cu minimile mele puteri, să umplu acest gol pe care, iată, cei 26 de ani l-au creat în societatea română”. 

Duminică, 15 octombrie, de la ora 21.10, puteți urmări să urmăriţi spectacolul „Toamna Simfonic” - susţinut în 26 octombrie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti, cu casa închisă, în faţa a 4.000 de spectatori. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel